Anbud på Codepond.net och automaila med Gmail

Jonas Arnklint, april 1, 2009

En annan trevlig nyhet som jag nu kan avslöja är att jag har fått anbud på Codepond.net-plattformen. Jag kan tyvärr inte avslöja mer än att jag (om dealen går i hamn) att jag troligtvis säljer mitt företag, Fyrklöver Webbyrå och tar ytterligare steget mot att härarbeta på fulltid med projekt som jag tycker är kul, Monaco har jag aldrig varit i, så det verkar som en bra plats att börja härarbeta. Företaget som lagt anbudet i fråga är ett relativt känt dotterbolag till Synaptec, så mycket kan jag avslöja. Så håll tummarna!

En annan trevlig nyhet som gör livet lite enklare är att Google nyligen släppte en skojig feature. Den heter GMail Autopilot och gör precis vad namnet tyder på, svarar automagiskt på dina e-mail. Är det inte fantastiskt? Kolla in!

Följ mig på twitter!

Mer om mig
  1. Jonas Arnklint

    Pga en serverkrasch hos min leverantör försvann ett antal kommentarer till detta inlägg, då sista backupen gjordes natten mellan 1:a och 2:a april.

    Som många av er noterat, är inlägget ovan ett aprilskämt. Jag tänker inte på långa vägar sälja Fyrklöver Webbyrå, då det är nu det är som roligast att hålla på med det.
    Så ryktet på stan stämmer inte. Tyvärr :)

  2. Nisse

    Hejsan Jonas! Hoppas allt är bra i Norrland. Har sagt det innan, säger det igen. När kommer återställning av användarkonto börja fungera på codespond.net? :)

Vad tycker du?

Kommentarsmöjligheten stängd för detta inlägg.